tiistai 20. kesäkuuta 2023

Blogin luominen ja käyttötarkoitus

 Hei


Tässä on ensimmäinen blogipostaukseni. Alustaksi valokoitui Googlen ylläpitämä blogger.com.

Mahdollisesti tulevaisuudessa bloki alusta vaihtuu tai voi olla, että siirrän sen omalle palvelimelle. Joten blokini osoitteena suosittelen käyttämään https://iki.fi/sami.hautala 


Blogi käsittelee opinnäytetyöni aihetta Tietoverkkojen energiankulutus ja päästöt. Tänne on tarkoitus julkaista aiheeseen liittyviä asioita ja tämän on tarkoitus toimia "lähteenä" opinnäytetyölleni, jotta itse työn saa pidettyä tiiviinä. Eli julkaisen kaikkea syvällisempää tietoa (myös aiheen ohi) jota, ei välttämättä itse työhön päädy. Tämä myös mahdollistaa sen, että voin kirjoittaa opinnäytetyön valmistuttua samasta asiasta jatkoa tai jos opinnäytetyö jää "suppeaksi" niin voin sitten jatkaa sitä täällä. Myös blokiin tulen tekemään vaadittavan kypsyysnäytteen lähempänä valmistumistani Oulun ammattikorkeakoulusta. 

Opinnäytetyöni valmistuu vuoden 2023 loppuun mennessä, sekä samalla valmistun Oulun Ammattikorkeakoulusta Energia- ja ympäristötekniikan insinööriksi.


Blokiin mahdollisesti innostun myös kirjoittamaan jotain muutakin. Myöskin ideana olisi tehdä tänne ns. CV, koska käyttämäni aikaisemmin käyttämäni kyvyt.fi palvelu on lakkautettu viime kesänä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Opinnäytetyön valmistuminen (Tietoverkkojen energiankulutus ja päästöt)

 Hei Tällä viikolla on julkaistu Theseuksessa opinnäytetyöni esitysmateriaalit, itse työ julkaistu jo joulukuussa 2023, joten opinnot meniv...